Mannenmode in het Westland

By Krijn in Monster is hét adres voor wie een mooi pak voor een bruiloft of andere formele gelegenheid zoekt. Je gaat nooit met lege handen naar buiten, dankzij een breed assortiment aan pakken en een uitstekende service. Kom daarom langs in Monster en laat je verrassen. Verder hebben wij mooie merken in het jeans segment en casual segment!

Benieuwd naar al onze mogelijkheden?     Kom dan naar onze winkel!

Koop lokaal, 1000m fashion in Monster

Onze merken zijn Cast Iron, PME, Scotch&Soda, Desoto, Bucher of Blue, Vanguard, Olymp State of Art, Meyer, Reset, Super Dry Kultivate Pure White Balinn en vele andere merken. Je kan tijdens het winkelen bij ons worden begeleid door een personal shopper die je begeleidt met stijl- en kleuradvies. En een lekker bakkie westlandse koffie hoort er natuurlijk wel bij. 

✔ 50 kleding merken op voorraad

✔ Van trouwpakken tot business pakken

✔ Altijd advies op maat

Waarom je kiest voor een Westlands bedrijf

Het heeft meerwaarde om een driedelig pak voor heren te kopen in onze winkel. Wij zijn een familiebedrijf en hechten veel waarde aan kwaliteit en een goede service. Dankzij een klantgerichte aanpak en een ruime collectie aan pakken weten wij je altijd aan een perfect kostuum te helpen. Kijk ook eens bij ons aanbod voor de zakelijke markt. Kom daarom langs in onze winkel of bel ons op het nummer 0174 212426 om een afspraak te maken.

© 2015 - 2020 fashionedbykrijn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel