Naar boven

Vanguard

Vanguard

Vanquard

Vanguard is een modern casual lifestyle kledingmerk met een hang naar vakmanschap en authenticiteit.
Waarbij we in elke collectie stoere mannelijkheid mixen met een eigenzinnige inslag.
De Vanguard man ziet er graag goed uit, heeft oog voor detail en hecht veel waarde aan kwaliteit en een comfortabele pasvorm.

Vanguard haalt inspiratie uit de motorwereld, waar vrijheid en avontuur hoog in het vaandel staan en combineren dit met distinguished gentlemen wear en de denim cultuur.
De ‘V’ van Vanguard, onze detail-signatuur, is geïnspireerd op de V-cilinders van Moto Guzzi; een sterk merk waarmee we nauw samenwerken.
Deze samenwerking resulteerde in de bouw van verschillende custom Vanguard Moto Guzzi bikes, waar capsule collectie en jeans aan koppelen.

Vanguard heeft qua naam een internationale uitstraling en betekent in het Engels: the leading or most advanced position in any course of development.
Vrij vertaald: vooroplopen en pionier zijn. Het Vanguard logo, dat eruitziet als een motor embleem, staat symbool voor vrijheid, kracht, zelfverzekerdheid, moed en eigenheid.

Vanguard Jeans
De nieuwe V850 rider jeans
De bestseller van vangaurd is de V850 jeans.
De V850 heeft een zeer soepele 4-way stretch denimdoek. Een slanke elegante pasvorm die te combineren is bij al je outfits. Kortom een topper.
Vanguard shop je nu online bij KRIJN!

Bestel nu in de webshop en profiteer van onze snelle leveringen.
Uiteraard bent u ook welkom in de winkel, onze medewerkers helpen je graag verder.